Consulta Pública sobre l'Esborrany del Full de Ruta per el desenvolupament de la Eòlica Marina i de les Energies de la Mar a Espanya

  7/7/2021

Obert el termini de presentació d'al·legacions

El Full de Ruta per el desenvolupament de la Eòlica Marina i de les Energies de la Mar a Espanya té per objecte orientar i impulsar de manera decidida el ple desenvolupament de la Eòlica Marina i de les Energies marines a Espanya, a curt, mitjà i llarg termini . L'energia d'origen marí, l'anomenada "Energia Blau", és una de les palanques per a la transformació energètica a nivell nacional, europeu i global, alhora que una oportunitat industrial, econòmica i social per al nostre país, de manera coherent i compatible amb la protecció dels valors ambientals i la resta d'usos i activitats de l'entorn marí.

El full de ruta està plenament alineada amb l'Estratègia Europea sobre les Energies Renovables Marines publicada el 19 de novembre de 2020 pel la Comissió Europea.

La finalitat d'aquesta consulta pública consisteix a fer públic un text sobre el qual demanar, directament o mitjançant les seves organitzacions representatives, l'opinió dels ciutadans i entitats potencialment involucrats en la cadena de valor de les energies renovables marines.

Més imformación sobre la consulta públic